Veel gestelde vragen

Enkele vragen die bedrijven hebben gesteld
 
Hoe kan ik gratis kennismaken met jullie dienst?

LeadsFactor biedt een gratis proefperiode aan van 1 maand. Tijdens deze maand zijn alle aanvragen geheel gratis. De proefperiode wordt niet zonder automatisch verlengt. Na de proefperiode zal er contact met u worden opgenomen waarna u zelf kunt oordelen of ons systeem u helpt aan klanten.

Welke voordelen biedt LeadsFactor?
Bij deelname profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eerlijke reclamatie service
  • Scherpe tarieven per offerte aanvraag
  • Geen vaste of onverwachte kosten
  • Uitstekende ondersteuning
  • Uiterst gerichte aanvragen voor uw werkzaamheden
Zit ik vast aan een vast contract?
Zeker niet, openheid staat bij ons centraal en middels tevredenheid zal er een langdurige samenwerking ontstaan.

  • Geen opzegtermijn
  • Op pauze zetten wanneer u wilt
  • Geen vaste/onverwachtse kosten
Wat kost een aanvraag in mijn vakgebied?

Dit verschilt per branche, bekijk de specifieke website of neem vrijblijvend contact met ons op voor direct antwoord. LeadsFactor hanteert de laagste prijs van Nederland!

Uw werkgebied kiezen, is dit makkelijk aan te passen?
Ons systeem werkt met netnummers. In uw eigen beheerpaneel kunt u het actieve gebied zien staan. Tevens is het heel eenvoudig om dit aan te passen. Door middel van een landkaart krijgt u inzicht in de mogelijkheden van uitbreiden of krimpen van het werkgebied.
Is het mogelijk om een maximaal aantal aanvragen in te stellen?
Uiteraard, dit kan voor u worden ingesteld. U kunt dit per maand, week en zelfs per dag aangeven. Zo kunt u de aanvragen mooi verdelen, zodat u niet direct overspoeld wordt met aanvragen.
Kan ik ongeldige aanvragen terugsturen?
Ons reclamatiebeleid is hier speciaal op gericht. Heeft u een aanvraag gekregen waarvan de gegevens niet kloppen of de klus niet relevant is voor u? Stuur de aanvraag voor de 7de van de volgende maand retour, deze zal vervolgens uit ons systeem worden gehaald en hierdoor niet in rekening worden gebracht.
Vragen omtrent de persoonsgegevens en privacy?

Persoonsgegevens
Om u in staat te stellen een email met aanbiedingen van bedrijven te ontvangen, is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert.

Deze website verwerkt alleen de NAW-gegevens die u zelf verstrekt en strikt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De website bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt.

Delen met anderen 
De gegevens die verstrekt worden op deze website zijn uitsluitend bestemd voor het functioneren van de gratis en vrijblijvende service aan u en worden uitsluitend doorgezonden aan bedrijven die u een aanbieding kunnen doen toekomen. Geef één keer uw wensen aan en ontvang één email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. Het is gratis. U zit nergens aan vast.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Indien u uw gegevens wilt inzien, laten wijzigen of verwijderen kunt u daarvoor een verzoek sturen aan info@leadsfactor.nl

Beveiliging
Deze website respecteert de privacy van de bezoeker en neemt de wettelijke bepalingen dienaangaande zorgvuldig in acht. De website garandeert de bescherming van de privacy van haar bezoekers en gebruikt alleen Analytische Cookies (Google Analytics, diensten van Google Inc.), om te analyseren hoeveel bezoekers deze website gebruiken. De informatie wordt anoniem verzameld en niet met derden gedeeld. Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten.

Wijziging 
Deze website is eigendom van LeadsFactor B.V. LeadsFactor B.V. houdt zich het recht voor het privacy beleid te wijzigen.

Onze medewerkers staan altijd garant ommedewerker transparante achtergrond een goede vergelijking mogelijk te maken. Hierbij is het belangrijk om de juiste bedrijven te vinden en deze te koppelen aan ons systeem. Zo verzorgt LeadsFactor voor meer dan 20 branches de mogelijkheid voor een gratis vergelijking.

Het grote voordeel van een vergelijking is de tijd en kosten die bespaard kunnen worden. Door eenmalig de wensen in te vullen kunnen meerdere bedrijven specifiek contact opnemen. Dit kan tot wel 40% op de kosten gaan schelen.