Veel gestelde vragen

Nog vragen over het gratis aanvragen van offertes?

 

Is het ontvangen van acties per email gratis?

Ja. Het is 100% gratis! U geeft 1 keer uw wensen aan, en ontvangt eenmalig een email met speciale aanbiedingen van bedrijven. Het is gratis. U zit nergens aan vast. Puur informatief. Bespaar tijd en geld door uw wensen 1 keer aan te geven. Binnen 1 minuut resultaat!

Ben ik verplicht aanbiedingen te accepteren?

Nee, deze service is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. U zit nergens aan vast.

Hoeveel bedrijven sturen een aanbieding?

U geeft 1 keer uw wensen aan, en ontvangt eenmalig een email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. De aanbiedingen zijn veelal uniek en scherper dan direct bij de aanbieders.

Ik heb nog niets ontvangen...

Veelal krijgt u binnen enkele minuten een overzicht met de aanbiedingen per email. Mocht u na een dag nog geen email hebben ontvangen, vraag dan nogmaals gratis informatie aan.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden.

Vult u de velden zo goed mogelijk in. Weet u het antwoord op een vraag niet, kunt u deze leeg laten of een indicatie geven. Geef zoveel mogelijk informatie bij het veld “Omschrijving”.

Aansprakelijkheid.

Na het invullen van uw gratis aanvraag staat deze website buiten alle contact tussen u en de bedrijven en een eventuele relatie die u met de bedrijven aangaat. Het is 100% gratis.

Vragen omtrent persoonsgegevens en privacy?

Persoonsgegevens 
Om u in staat te stellen een email met aanbiedingen van bedrijven te ontvangen, is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert.

Deze website verwerkt alleen de NAW-gegevens die u zelf verstrekt en strikt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De website bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt.

Delen met anderen 
De gegevens die verstrekt worden op deze website zijn uitsluitend bestemd voor het functioneren van de gratis en vrijblijvende service aan u en worden uitsluitend doorgezonden aan bedrijven die u een aanbieding kunnen doen toekomen. Geef één keer uw wensen aan en ontvang één email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. Het is gratis. U zit nergens aan vast.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Indien u uw gegevens wilt inzien, laten wijzigen of verwijderen kunt u daarvoor een verzoek sturen aan info@leadfactor.nl

Beveiliging 
Deze website respecteert de privacy van de bezoeker en neemt de wettelijke bepalingen dienaangaande zorgvuldig in acht. De website garandeert de bescherming van de privacy van haar bezoekers en gebruikt alleen Analytische Cookies (Google Analytics, diensten van Google Inc.), om te analyseren hoeveel bezoekers deze website gebruiken. De informatie wordt anoniem verzameld en niet met derden gedeeld. Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten.

Wijziging 
Deze website is eigendom van LeadFactor B.V. LeadFactor B.V. houdt zich het recht voor het privacy beleid te wijzigen.

Onze medewerkers staan altijd garant ommedewerker transparante achtergrond een goede vergelijking mogelijk te maken. Hierbij is het belangrijk om de juiste bedrijven te vinden en deze te koppelen aan ons systeem. Zo verzorgt LeadsFactor voor meer dan 20 branches de mogelijkheid voor een gratis vergelijking.

Het grote voordeel van een vergelijking is de tijd en kosten die bespaard kunnen worden. Door eenmalig de wensen in te vullen kunnen meerdere bedrijven specifiek contact opnemen. Dit kan tot wel 40% op de kosten gaan schelen.